Laddbox Norrköping

RING OSS - 011-323 29 20

Solceller

Två män installerar solceller på ett tak.

Vi brinner för framtidens gröna teknik och har specialiserat oss på installation av solceller och laddbox i Norrköping. Sverige har goda förutsättningar för solenergi och det finns många fördelar med att installera egna solenergianläggningar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Solceller i Norrköping

Solenergi är grön, tyst och underhållsfri. Med en egen solenergianläggning permanentar ni ert elpris för många år framöver. Vi har produkterna och kunskapen för att kunna installera den bästa lösningen för varje enskilt tillfälle, oavsett om det rör sig om villatak, fasadanläggningar, markplacerade anläggningar eller något annat.

Av oss får du bra garantier och trygga villkor. Vi har framgångsrikt installerat ett stort antal laddboxar i Norrköping och solenergianläggningar åt nöjda kunder runt om i Östergötland. Är du vår nästa nöjda kund?

Spara pengar och energi

Vi säger ofta att vi jobbar med elinstallationer för en energismart framtid, och när det gäller att vara smart med energin finns egentligen ingenting bättre än solceller. För att vi i Sverige ska klara våra miljö- och klimatmål krävs att vi ställer om vår energiförsörjning så att den bli hållbar, för planetens skull. Miljövänlig energihållning gör också att den egna plånboken mår bättre. 

  • För bostadsrättföreningar lönar det sig att investera i solceller eftersom det höjer värdet på fastigheten och gör bostadsrätterna mer attraktiva. De boende får dessutom sänkta elräkningar och mer miljövänlig el. Win-win!

  • Som lantbrukare har man bra förutsättningar för en mer storskalig solcellspark genom att utnyttja sina stora lokaler och ytor. Förutom att sänka sina egna kostnader för elförbrukning rejält finns även möjligheten att sälja överskottsel åt grannar som är anslutna till samma elnät.

  • Även villaägare kan åtnjuta höjt värde på fastigheten och lägre elräkningar. Som privatperson kan villaägare även få skattereduktion för installation av solceller eller laddbox i Norrköping! Maxbelopper är 50 000 kronor per person och år. 

Kontakta oss om du också vill bli mer energismart! Vi kan hjälpa till med solceller, laddbox i Norrköping och mycket mer.

Elkvalitet i Östergötland AB


Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping

011-323 29 20

[javascript protected email address]

559098-7532


Laddbox

Solceller


logo-image

Om Oss

Vi installerar solceller, laddbox i Norrköping och mycket mer. För en energismart framtid!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Elkvalitet i Östergötland AB

Org nr: 559098-7532
Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping
Tel: 011-323 29 20

Hitta hit