Laddbox Norrköping

RING OSS - 011-323 29 20

Om oss

Bil med företagslogga.

Elkvalitet i Östergötland är ett elinstallationsföretag baserat i Linköping men som jobbar i hela Östergötland. Vi har specialiserat oss på grön teknik såsom solceller och laddbox i Norrköping, men kan även utföra andra installationer som exempelvis belysning och KNX-system för energismarta hem.

Trygga och pålitliga elektriker

Något som är oerhört viktigt för oss är elsäkerhet. Vi vet alltför väl vad som kan hända när människor som inte har rätt kunskap försöker sig på att göra elinstallationer på egen hand. Elsäkerhet är en del av vår yrkesstolthet.

För att visa våra kunder att de kan lita på att de får seriös och pålitlig service av oss finns vi självklart med i Elsäkerhetsverkets register. Det innebär att vi har åtagit oss att följa de lagar och regler som finns kring laddboxar i Norrköping och andra elinstallationer, och att vi står under Elsäkerhetsverkets tillsyn.

Elsäkerhetsverket

Vi är även med i Installatörsföretagen där vi tillsammans med våra branschkollegor arbetar för att underlätta människors vardag med modern och energieffektiv teknik som till exempel solceller och laddbox i Norrköping.

Installatörsföretagen.

Skatteavdrag

Som privatperson kan du få skatteavdrag när du anlitar oss för att installera solceller, laddbox i Norrköping och mycket mer. Dels ROT-avdraget, dels det nya avdraget för installation av grön teknik som infördes 1 janunari 2021. Dessa avdrag kan dock inte kombineras på ett och samma arbete.

Elkvalitet i Östergötland AB


Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping

011-323 29 20

[javascript protected email address]

559098-7532


Laddbox

Solceller


logo-image

Om Oss

Vi installerar solceller, laddbox i Norrköping och mycket mer. För en energismart framtid!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Elkvalitet i Östergötland AB

Org nr: 559098-7532
Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping
Tel: 011-323 29 20

Hitta hit