Laddbox Norrköping

RING OSS - 011-323 29 20

Laddbox

En kvinna sätter i kontakten i en laddstolpe för att ladda sin bil.

Vi brinner för modern och miljövänlig teknik och vi är experter på laddbox i Norrköping. Vi installerar både hemmaladdare och publika laddstationer åt alla typer av kunder. Kontakta oss om du vill installera laddbox i Norrköping!

Säkra och snabba laddboxar i Norrköping

Att ladda sin el- eller hybridbil i ett vanligt eluttag är ingen bra idé. Av säkerhetsskäl rekommenderar vi istället att man investerar i en laddbox att ladda sitt fordon i. Våra laddboxar i Norrköping är utrustade med effektbalansering som gör att man inte överbelastar husets huvudsäkring. Ett vanligt eluttag kan i värsta fall börja brinna vid överbelastning.

En annan anledning till att laddbox i Norrköping är överlägsna vanliga eluttag när det gäller laddning av elfordon är hastigheten. Exakt hur mycket snabbare det går beror på vad du har för bil och vad du använder för sladd. Men ett exempel på hur mycket snabbare det kan gå är att en BMW av senaste modellen med ett helt tomt batteri kan ta 19 timmar att ladda i ett vanligt uttag, men i en av våra laddboxar i Norrköping tar det endast 4 timmar att ladda bilen helt full.

4 fördelar med elbilar

Laddbox i Norrköping är en del av framtidens infrastruktur. Ju fler som byter sina fossildrivna bilar mot elbilar, desto mer kan vi minska våra utsläpp av växhusgaser. Utvecklingen av moderna elbilar går snabbt och räckvidden har förbättras enormt sedan de här bilarna började säljas till allmänheten. Elbilar i dag är ett fullgott alternativ till fossildrivna bilar. Här är 4 fördelar som elbilar har i jämförelse med fossildrivna fordon:

  • Först och främst är det bättre för klimatet att köra en elbil. Laddar du med förnybar el är det ännu bättre för miljön!
  • Elbilar är tysta. Med fler elbilar i trafikflottan minskar trafikbullret i städerna. Dessutom är det trevligt att köra en tyst bil – det blir lättare att lyssna på musik, e-böcker eller podcasts.
  • Elbilar är billiga i drift tack vare att el som bränsle kostar mindre än bensin och diesel. Elbilen kräver dessutom mindre underhåll, och servicen bli enklare, tack vare att den har färre rörliga delar.
  • Det är smidigt för dig som ägare att slippa åka till en mack och tanka. Istället kan du ladda din bil i garaget under natten med en av våra laddboxar i Norrköping.

Kontakta oss så berättar vi mer om att installera laddbox i Norrköping!

Elkvalitet i Östergötland AB


Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping

011-323 29 20

[javascript protected email address]

559098-7532


Laddbox

Solceller


logo-image

Om Oss

Vi installerar solceller, laddbox i Norrköping och mycket mer. För en energismart framtid!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Elkvalitet i Östergötland AB

Org nr: 559098-7532
Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping
Tel: 011-323 29 20

Hitta hit